×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Glennis baalt van foutje

19.09.2018 -

Glennis Grace is niet helemaal tevreden over haar optreden in de finale van America's Got Talent, afgelopen nacht in Los Angeles. 'Ik maakte een foutje, en dat vind ik gewoon heel vervelend', vertelde de zangeres direct na haar optreden.


 

'Het ging om een heel klein stukje in de tekst. Je beseft op dat moment dat je een fout maakt, en dan moet je ook meteen weer schakelen. Nu moet ik knallen en niet nog meer fouten maken', aldus Glennis. Veel kijkers en ook zoontje Anthony die bij zijn moeder in Los Angeles verblijft, hebben niets gemerkt van de kleine fout die de zangeres maakte. Ook vriend Lévy, die met haar zoon in de zaal zat, was niets opgevallen tijdens het optreden van zijn vriendin.

Voor Glennis was het even wennen, want vanaf het podium zag zij voor het eerst haar zoontje en vriend in de zaal zitten. 'Ik durfde bijna niet te kijken tijdens het optreden,' verklapt de zangeres aan Shownieuws.