Glee-acteur had trouwplannen

Cory Monteith had vlak voor zijn dood een verlovingsring gekocht voor zijn vriendin Lea Michelle. Hij had volgens ShowbizSpy het plan om het sieraad op 29 augustus aan Lea te geven, voor haar verjaardag.

"Hij heeft ons verteld dat hij van plan was een aanzoek te doen, maar hij heeft die kans nooit gekregen", vertelt een insider. Lea had Cory wel gewaarschuwd dat hij zijn verslaving onder controle moest krijgen voordat ze met hem zou willen trouwen. Monteith (31), bekend van zijn rol als Finn Hudson in de serie Glee, overleed in juli aan een overdosis alcohol en cocaïne. Hij werd dood aangetroffen in zijn hotelkamer in Vancouver.

De avond voor zijn dood had hij samen met goede vrienden doorgebracht. Zijn acteercoach en goede vriend Andrew McIlroy heeft aan People laten weten dat er niemand met een mogelijk slechte invloed in zijn buurt was die avond. "Het waren geen vreemdelingen, geen slechte jongens. Het waren zijn goede, nuchtere vrienden. Cory kende hen al 10 jaar. En ze hebben die avond niets gebruikt met hem."