×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Glansrol voor Georgina Verbaan in Dokter Tinus

21.08.2017 -

Georgina Verbaan is voor het nieuwe seizoen Dokter Tinus aan de slag gegaan met schoonmaakmiddel en stofdoekjes. Ze is vanaf 28 augustus te zien als de Poolse schoonmaakster Zofia in de SBS6-serie.


“Zofia dringt zich een beetje op als schoonmaakster bij dokter Tinus”, vertelde Georgina Shownieuws over haar rol. Zofia is een strikte tante. “Eerst vindt hij het maar vreemd, maar uiteindelijk vindt hij het ook wel prettig.”

Ook Kim-Lian van der Meij is te zien in het nieuwe seizoen Dokter Tinus, zij neemt de rol van schooljuf Nienke voor haar rekening. Merlijn Kamerling, zoon van Isa en Antonie, speelt Pepijn Ophuis, de vandalistische puberzoon van de nieuwe burgemeester van Wourkem. Zij wordt gespeeld door Tina de Bruin.