×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gigi Hadid voelde zich schuldig over rijkdom

20.06.2018 -

Het half-Nederlandse model Gigi Hadid bekent dat zij zich aan het begin van haar modellenloopbaan schuldig heeft gevoeld over haar afkomst. 'Ik weet dat ik een leven vol privileges leidde als kind, waar anderen dat niet hadden. Ik wilde me extra bewijzen tegenover die meiden,' aldus Gigi.


'Ik heb altijd geleerd dat je met hard werken iets bereikt, net zoals mijn vader en moeder dat hebben gedaan. Dus met mijn werkethiek zit het wel goed. Maar er zijn zoveel meiden die net zo hard werken en elke maand een deel van hun salaris naar huis sturen om voor hun familie te zorgen, iets wat mijn moeder vroeger ook deed. Ik wilde hun respect verdienen door te laten zien dat ik er ook hard voor werk en hen op geen enkele wijze wil overschaduwen door mijn afkomst,' vertelt het model aan het modeblad. 'Ik voel me vaak onbegrepen en ik heb lang geprobeerd het goed te doen voor iedereen. Maar het belangrijkste is dat ik onthoud wie ik ben en accepteer dat ik niet iedereen tevreden kan stellen. Dus zal er weleens onbegrip zijn, het zij zo', vertelt ze in de Australische Vogue.

Gigi is de dochter van projectontwikkelaar Mohamed Hadid en de Nederlandse Yolanda Hadid, die zelf carrière maakte als model. Hoewel de twee al jaren gescheiden zijn, heeft Yolanda de achternaam van haar ex-man weer aangenomen nadat ze scheidde van haar tweede echtgenoot David Foster.