×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gigi Hadid gespot met ‘nieuwe vlam’ Tyler Cameron

Gigi Hadid gespot met ‘nieuwe vlam’ Tyler Cameron
14.08.2019 -

Het begint er steeds meer op te lijken dat Gigi Hadid inderdaad aan het daten is met Tyler Cameron. Geruchten over een ontluikende romance doen al langer de ronde en nu zijn het 24-jarige model en de 26-jarige deelnemer van datingshow The Bachelorette samen gespot bij het appartement van Gigi.


De twee verlieten het stulpje van Gigi in New York apart, zo is te zien op foto’s van E! News. ‘Gigi zag er goed uit. Ze was casual gekleed en kwam heel relaxed over. Het lijkt erop dat ze veel tijd met elkaar doorbrengen en steeds hechter worden’, aldus een ingewijde.

Al een paar weken wordt gefluisterd dat het model en de realityster een setje zijn. De twee zouden elkaar via Instagram hebben leren kennen. Gigi was eerder een paar jaar samen met Zayn Malik, maar die knipperlichtrelatie werd begin dit jaar verbroken.