Gigi en Mark doen het rustig aan

 GTST-acteur Mark van Eeuwen (33) en zijn collega Gigi Ravelli (27) hebben meer met elkaar gemeen dan hun werkplek en haarkleur. Ze hebben allebei slechts 1 grote liefde gekend, hun exen.

Deze week bekende Mark in Flair dat Liekevan Lexmond zijn eerste echte vriendin was. “Voor haar heb ik niet echtlange relaties gehad. Zij was de eerste met wie ik dat aandurfde. En ik denkdat het een van de beste dingen is, die me is overkomen. Ook al is het nu danvoorbij.” De beslissing om de relatie te verbreken heeft het stel samengenomen, Mark staat er dus wel achter. Maar hij is nog lang niet over de breukheen. “Dat ik weer vrijgezel ben, zie ik niet echt als een nieuw begin. Ikheb me zeker niet op het vrijgezellenleven gestort. Daar ben ik nog niet aan toe.”

Ook Gigi voelt zich nog niet helemaalthuis in het vrijgezellenbestaan en het daten dat daarbij komt kijken. In Vivavertelt ze: “Volgende week heb ik een date, maar datvrijblijvende is eigenlijk niets voor mij. En een onenightstand lijkt mehelemaal verschrikkelijk. Ik moet eerst wel een emotionele band met een manhebben, iets kunnen delen, voordat ik iets met hem begin.”

Maar als die band er eenmaal is dan kanhet ook lang duren, met haar ex was ze namelijk 8 jaar samen. “Mijn ex was mijn eerste vriend, de enige tot nu toe. Al enigetijd gingen we onze eigen weg, we waren meer goede vrienden dan geliefdengeworden.” 

Tussen haar en Hollywoodacteur Owen Wilsonis dus geen vonkje overgesprongen toen ze vorig jaar een date hadden. “Het waseen rare avond en half niet zo spannend als sommige denken.”