×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Giel Beelen showt sixpack

Giel Beelen showt sixpack
19.02.2019 -

Na 50 dagen zwoegen en zweten is het Giel Beelen gelukt: hij heeft een sixpack! Dat laat de radio-dj zien in een documentaire.


Op YouTube was zijn ‘Road to Sixpack’ te volgen en vandaag laat hij dan eindelijk het resultaat zien. ‘Het is gelukt! Na maanden trainen en op m’n voeding letten heb ik bereikt wat ik wilde: ik heb een sixpack! Wat een ‘road’ was het…’ Met behulp van meerdere bekende sporters heeft hij het er erg goed vanaf gebracht.

De radioman is wel blij dat hij eindelijk weer kan eten wat hij wil: ‘Oh man oh man ik kan het niet uitleggen. Dat moment dat je dat tankstation in loopt en dat je om je heen kijkt en denkt ik kan alles nemen wat ik wil!’ Hij eindigt zijn video met het eten van zijn eerste pannenkoek met appel. ‘Nou ik ben blij dat ik dit heb vastgelegd, want dit was de lekkerste pannenkoek ooit. Zelf gemaakt, verdiend.’

Of de sixpack lang zichtbaar zal blijven, is nog maar de vraag: ‘Ga ik door? Wat ga ik doen? I don’t know man. Ik ga nog een pannenkoek maken.’