×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gezinsuitbreiding voor Rick Paul van Mulligen

Gezinsuitbreiding voor Rick Paul van Mulligen
25.06.2019 -

Rick Paul van Mulligen verwacht met zijn partner René van Bakel en cabaretière en actrice Nina de la Croix nog een kindje! Cabaretière en actrice Nina laat weten dat ze opnieuw zwanger is en hun regenbooggezin wordt uitgebreid met een vijfde gezinslid.


De zwangerschap verloopt tot nu toe een stuk voorspoediger dan de vorige keer. In juli 2014 beviel Nina van hun zoon Ko. ‘Die was heel pittig: ik had een zwangerschapsdepressie en ik vond het onverwacht intens’, vertelt Nina aan Linda.nl.

Nina krijgt vaak de vraag wie van beide mannen de biologische vader is en dat vindt ze een precair punt. René is de vader van Ko en Rick Paul wordt de biologische vader van hun tweede kind. ‘We willen uitdragen dat het bij ons niet om genen gaat. We doen dit echt met zijn drieën. Tegelijkertijd willen we een voorbeeld zijn, door er zo normaal mogelijk over te doen en er open over te praten.’