×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geweldig: Kylie Minogue doneert tonnen voor bosbranden Australië

Geweldig: Kylie Minogue doneert tonnen voor bosbranden Australië
6.01.2020 -

Kylie Minogue en haar familie hebben diep in de buidel getast om gedupeerden van de bosbranden in Australië te helpen. De Australische zangeres liet maandag op Twitter weten dat zij en haar gezin een paar ton schenken voor de bestrijding van de bosbranden en hulp bij de nasleep ervan.


Kylie schreef dat ze vorig jaar een paar prachtige plekken in haar thuisland voor de eerste keer bezocht. Het grijpt de zangeres aan dat nu veel gebieden erg zijn aangetast door de branden. ‘Het is hartverscheurend om terug te keren en te zien hoe veel plekken er door het hele land zijn verwoest.’

De Minogues besloten daarom een steentje bij te dragen aan de bestrijding en de hulp om de schade te herstellen. Kylie hoopt dat ook anderen te hulp schieten. ‘Groot of klein, van dichtbij of van ver, elke steun aan de gedupeerden van de vreselijke bosbranden helpt.’

Ook andere sterren doneerden geld. Zo schonk Pink 500.000 dollar aan de brandweer en haalde Rebel Wilson geld op met een veiling.

Ook interessant:

Afgekickte Gordon mist zuip- en snuifvrienden

Timur Perlin: Naam Nederlandse songfestival-deelnemer begint met J

Frank en Rogier voelen zich thuis bij RTL: ‘We hebben een feestje gevierd’