×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gewapende dieven bestelen Kim Kardashian

3.10.2016 -

Een heftige avond voor Kim Kardashian in Parijs. Ze is in haar hotelkamer overvallen door gewapende dieven die zich voordeden als politieagenten. De realityster is beroofd van haar juwelen.


Bij de overval op Kim Kardashian in een appartement in Parijs hebben de daders miljoenen aan juwelen buitgemaakt. Dat heeft een bron binnen de Franse politie tegen persbureau Reuters gezegd.

Vijf gewapende mannen overvielen de realityster maandagochtend in het appartement in de Franse hoofdstad waar ze verblijft. De aanval vond plaats rond 3 uur ’s nachts. Het is nog niet bekend emaakt in welk hotel Kardashian precies verbleef.

Een woordvoerder van de realityster verklaart tegenover CNN dat Kim erg geschrokken is, maar niet gewond is geraakt. Het is onduidelijk wat de overvallers buit hebben gemaakt. Kim is momenteel in Parijs voor de lokale Fashion Week, samen met haar zus Kourtney, moeder Kris en halfzusje Kendall.

Haar echtgenoot Kanye West werd tijdens een optreden op de hoogte gebracht van de gewapende overval. Hij brak zijn concert in het New Yorkse Queens abrupt af en vertelde het publiek dat hij wegens familieomstandigheden vertrok. Een bezoeker schreef op Twitter dat de rapper daarna meteen het podium afrende.