×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Gescheiden Adele verhuist weer naar Londen’

‘Gescheiden Adele verhuist weer naar Londen’
21.04.2019 -

Nu haar huwelijk op de klippen is gelopen is Adele van plan zich weer in Londen te vestigen. Dat fluisteren ingewijden in de Daily Mail. Tijdens haar huwelijk verdeelde Adele haar tijd tussen Los Angeles, Londen en Brighton.


Adele en Simon maakten zaterdag bekend dat hun relatie na bijna acht jaar is gestrand. De twee zijn al een tijdje uit elkaar, ontdekte de Britse krant. In februari schonk Adele de echtelijke woning in Beverly Hills aan Simon, die zijn liefdadigheidsorganisatie vanuit Los Angeles runt. In een verklaring stelden de twee samen ‘liefdevol’ te blijven zorgen voor hun 6-jarige zoon Angelo.

Adele zou definitief terug willen keren naar haar geboorteland om dichterbij haar moeder te zijn. Ook heeft ze volgens de Daily Mail liever dat Angelo naar een Britse school gaat.