×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geruchten verloving Ryan Gosling wakkeren aan

26.08.2015 -

Er wordt volop gespeculeerd over een verloving van Ryan Gosling en Eva Mendes. De 41-jarige actrice pronkt de laatste tijd met een enorme ring om haar vinger, Amerikaanse en Britse media vragen zich af of Gosling op zijn knieën is gegaan.


Mendes draagt de ring met grote smaragdgroene steen al de hele zomer en droeg hem ook op een rode loper. De glimmer komt bovendien geregeld voorbij op Instagramfoto's van de actrice. De meeste entertainmentmedia houden het op een geheime verloving, maar volgens E! News zit de vork anders in de steel. De ring zou een 'push present' zijn, een cadeau dat Gosling zijn geliefde gaf na de geboorte van hun dochter Esmeralda Amada. Woordvoerders van de twee weigeren in te gaan op het privéleven van Mendes en de 34-jarige acteur.

Gosling en Mendes, die zelf ook altijd weinig los laten over hun privéleven, leerden elkaar in 2011 kennen tijdens opnamen van de film The Place Beyond The Pines. Vorig jaar september verwelkomden de twee hun eerste kind, Esmeralda.