×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geruchten maken Giel Beelen niet onrustig

Geruchten maken Giel Beelen niet onrustig
21.06.2019 -

Giel Beelen heeft voor het eerst gereageerd op geruchten dat zijn ochtendshow op Radio Veronica geen lang leven meer beschoren is. De dj denkt zelfs dat er een kern van waarheid in zit.


‘Ik denk altijd als dat soort verhalen er zijn, dan is er iets van waar’, vertelt Giel tegen Wilfred Genee in The Friday Move op BNR Nieuwsradio.
‘Het is niet dat dat soort gasten zoiets verzinnen omdat ze daar toevallig zin in hadden. Het zal ongetwijfeld een optie zijn geweest of in de lucht hangen.’

Giel heeft ‘zeker’ navraag gedaan bij zijn bazen. ‘Die wisten niet hoe snel ze moesten vertellen dat er niks van waar is.’ Hij wijst er ook op dat hij nog voor langere tijd een contract heeft en dat het gek zou zijn om hem aan de kant te zetten. Maar ook Giel beseft dat een contract tegenwoordig niet altijd meer iets zegt. ‘Maar het is niet dat ik me er heel onrustig door voel.’

De geruchtenmolen is op gang gekomen mede dankzij de achterblijvende radiocijfers. Ook Giel denkt dat de top van Talpa Radio ‘niet tevreden’ is. Volgens hem is het grote probleem dat Radio Veronica en Radio 10, allebei onderdeel van Talpa, tegenwoordig te veel op elkaar lijken.