×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gert Verhulst’s dochter Marie wordt het nieuwe baasje van Samson

Gert  Verhulst’s dochter Marie wordt het nieuwe baasje van Samson
21.12.2019 -

Marie Verhulst volgt haar vader Gert Verhulst op als baasje van het Studio 100-hondje Samson. Dat is zaterdag onthuld op de eerste afscheidsshow van Samson & Gert in het Pop-Up Theater van Studio 100 in het Belgische Puurs. Marie bracht tijdens de show ook meteen hun allereerste single: Marie en Samson.


De 24-jarige Marie Verhulst studeerde aan het Lemmensinstituut in Leuven en zong als kind in het Studio 100 Kinderkoor.

Gert Verhulst is dertig jaar het baasje geweest van Samson. In april kondigde de 51-jarige acteur en producent aan te zullen stoppen met optredens met de hond die aan de wieg stond van zijn bedrijf Studio 100. Zijn opvolger was tot zaterdag een goed bewaard geheim binnen het entertainmentbedrijf. ‘Het belangrijkste was om iemand te vinden die het als de belangrijkste taak in zijn of haar leven zal beschouwen, we zochten niet iemand die dit er even tijdelijk bij gaat doen. In eerste instantie is continu├»teit van de act met Samson het belangrijkste,’ zei Gert Verhulst vooraf.

De komende vier maanden staan er 79 shows op de planning in het theater in Puurs. Marie Verhulst zal meespelen in alle shows om samen afscheid te nemen van Gert. De clip die bij het lied Marie en Samson hoort, komt op 10 januari volgend jaar uit.