×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geri ontkent avontuurtje met Mel B

Geri ontkent avontuurtje met Mel B
1.04.2019 -

Onthulde voormalig Spice Girl Mel B vorige week nog dat ze ooit seks heeft gehad met Geri Halliwell, nu lijkt het erop dat het verhaal verzonnen is. Althans, dat beweert Geri. Zij ontkent dat de twee ooit het bed gedeeld hebben.


‘Ze wil jullie laten weten dat wat er geschreven is niet waar is en kwetsend is voor haar familie’, zegt de woordvoerder van Ginger Spice in een verklaring aan Britse media.

Mel B zei dat de twee ooit een eenmalig avontuurtje hadden en dat het ‘gewoon gebeurde’. Na haar onthulling werd gefluisterd dat Geri kwaad was en dat de geplande reünietour in gevaar is. Spice Girls-fans hoeven zich echter geen zorgen te maken, zegt de woordvoerder. ‘Geri kan niet wachten de meiden en alle fans tijdens de tour te zien, een geweldige tijd met iedereen te hebben en nieuwe herinneringen te maken.’

De Spice Girls geven, zonder Victoria Beckham, in mei en juni dertien concerten in het Verenigd Koninkrijk.