×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geri Halliwell maakt comeback met eerbetoon aan George Michael

12.06.2017 -

Geri Halliwell maakt na een stilte van twaalf jaar een comeback. Volgende week vrijdag lanceert de voormalig Spice Girl haar eerste single Angels in Chains, een eerbetoon aan George Michael met wie ze goed bevriend was.


Ruim een half jaar werkte de zangeres in het diepste geheim aan haar terugkeer. In haar comebacksingle zitten verwijzingen naar George' hits Faith en Freedom. Het maken van de plaat hielp Geri bij het verwerken van de dood van de zanger, zo zegt ze tegen The Sun. 'Hij had zo'n impact op mijn leven. Ik wist niet wat ik moest doen met al mijn gevoelens. Als je verdriet hebt, wil je dat met iemand delen. Dit was een soort cadeau. Het hielp me om er mee naar buiten te komen.'

Geri bracht haar laatste album, Passion, uit in 2005. In Nederland werd de plaat geen succes. Haar laatste notering in de Nederlandse hitlijsten stamt alweer uit het najaar van 2001.

 

Hope you just caught me on @itvlorraine with @danwootton announcing my brand new single, Angels In Chains. Out next Friday (23rd June)!

Een bericht gedeeld door Geri Horner (@therealgerihalliwell) op