×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geri Halliwell bevallen van een zoon

Geri Halliwell bevallen van een zoon
21.01.2017 -

Geri Halliwell is zaterdagochtend bevallen van een zoon. Het is het eerste kindje van de 44-jarige voormalig Spice Girl en haar man Christian Horner. Geri heeft al een dochter, Bluebell Madonna, van tien jaar uit een eerdere relatie.


"Christian en ik zijn verheugd dat we kunnen melden dat onze zoon vanochtend is geboren", bericht de zangeres op Twitter. Halliwell en de baas van F1-team Red Bull Racing lieten eerder al weten een jongetje te verwachten. Hoe het jochie heet, is nog niet bekend. De twee trouwden in 2015 met elkaar. Horner heeft een dochtertje van drie jaar met zijn ex-vrouw.

Enkele uren voordat de Britse ster het nieuws wereldkundig maakte, stuurde ze via Twitter nog een felicitatie naar jarige Spice Girl-collega Emma Bunton.