×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gerda Havertong is een slechte chauffeur

6.12.2017 -

Gerda Havertong is een van de deelnemers in het programma De slechtste chauffeur van Nederland. Presentator John Williams maakt voor het eerst een versie van het programma met bekende Nederlanders en Gerda is een van hen.


"Gerda is een ontzettend leuke vrouw, maar in het verkeer heeft iedereen het gedaan, behalve zij. In de eerste aflevering reed ze binnen een kwartier door rood. Ze ontkent het nog steeds." John Williams liet op Radio 538 een fragment van de vip-editie horen. In het fragment is te horen dat Havertong tijdens een testrit de rem van de auto niet kan vinden.

John Williams wil nog niet verklappen wie nog meer meedoen. ''Het is een leuk groepje. Er zitten mensen bij die nooit achteruit rijden. En iemand gaat flippen omdat ze de snelweg op moet. Die persoon gaat stilstaan op de snelweg. Het is echt bar en boos en best eng om mee te maken."

De Slechtste Chauffeur van Nederland wordt vanaf 27 februari uitgezonden op RTL 5.