Gerard en Viola: ‘Bonnie moet hulp zoeken’

Gerard Joling en Viola Holt vinden dat Bonnie St. Claire zich moet laten behandelen voor haar alcoholprobleem voordat het te laat is. De twee vrienden van de zangeres roepen haar op om hulp te zoeken.

Bonnie is al dagen in het nieuws door een felle ruzie met haar man Anne-Jan. Hij viel na de woordenwisseling van het balkon en brak daarbij zijn scheenbeen. Wat er zich precies tussen de twee heeft afgespeeld, is niet helemaal duidelijk. De zangeres kan zich niet meer herinneren wat er is gebeurd. Wel is bekend dat er drank in het spel was.

Het huwelijk staat door het incident op de tocht en dat begrijpt Gerard best. Hij heeft St. Bonnie een paar jaar geleden al een zuiverende vakantie in het buitenland aangeboden, maar zij zag dat toen niet zitten. "Ze erkent het zelf niet, ze vindt zelf niet dat ze een alcoholprobleem heeft." De zanger hoopt op een ommekeer, vertelt hij in RTL Boulevard. "Maar ik vrees het ergste."

Viola weet dat St. Claire ook af en toe goede periodes doormaakt. "Toch ben ik bang dat alleen de harde lijn voor Bonnie werkt. Gewoon weer een paar maanden een kliniek in", zegt de presentatrice. Ze smeekt haar vriendin om in actie te komen. "Lieve Bon, alsjeblieft, doe er wat aan. Heel Nederland wil jou zien als een frisse en fijne zangeres."

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen