×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gerard Ekdom wint Gouden Radioring en Zilveren Radioster

25.01.2018 -

Het radioprogramma Ekdom in de Ochtend van Gerard Ekdom heeft donderdagavond de Gouden RadioRing 2017 gewonnen, de jaarlijkse publieksprijs voor het beste radioprogramma. Tijdens het Radio Gala in Theater Gooiland in Hilversum reikte de burgemeester van Hilversum de prijs uit.


Gerard werd donderdagavond ook onderscheiden met de Zilveren RadioSter 2017 bij de mannen. Het Nederlandse publiek verkoos hem tot beste radiopresentator. De presentator won de prijs al driemaal eerder.

Annemieke Schollaardt is de winnares geworden van de Zilveren RadioSter bij de vrouwen. De dj van NPO Radio 2 was op vakantie maar sprak vanaf haar vakantieadres een dankwoord.