×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gerard Ekdom verklapt Johnny’s geheime dans

Gerard Ekdom verklapt Johnny’s geheime dans
1.11.2018 -

Johnny de Mol plaatste al een prachtige foto van de eerste dans met zijn Anouk op hun bruiloft vorige maand in Portugal. Maar op welk lied het kersverse bruidspaar precies dansten, wilde niemand prijsgeven. Tot nu. Goede vriend Gerard Ekdom, die plaatjes mocht draaien op hun huwelijksfeest, verklapt aan Weekend welk nummer Johnny hem vroeg mee te nemen naar de Algarve.


'Hij wilde de openingsdans doen op muziek van Frank Sinatra, dus die had ik speciaal meegenomen. Ik vind Sinatra ook te gek. Johnny heeft daar een connectie mee, want zijn opa, de oude John de Mol, floot het liedje Fly Me To The Moon altijd ‘s ochtends. Daarom was dat de openingsdans. Verder heb ik eigenlijk van alles gedraaid', aldus Gerard. 

Gerard Ekdom en Johnny de Mol zijn niet alleen goede vrienden, de twee zullen binnenkort ook samen in een televisieprogramma te zien zijn. Het was dan ook al snel duidelijk wie de muziek zou verzorgen op de bruiloft van Johnny en Anouk, vorige maand in Portugal. Behalve bekende gasten als Katja Schuurman en Dinand Woesthoff was ook Gerard van de partij op het huwelijk van het jaar. De dj was een dagje komen overvliegen om plaatjes te draaien.

Lees het hele verhaal in Weekend. Editie 44 ligt nu in de winkel.