×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gerard Cox: ‘Ik heb geen behoefte meer aan de liefde’

Gerard Cox: ‘Ik heb geen behoefte meer aan de liefde’
21.05.2019 -

Gerard Cox is alweer jaren single. De acteur had naar eigen zeggen veel plezier met vrouwen, maar zag al zijn relaties stranden. Nu beseft hij dat het grotendeels aan hem lag: ’Ik kan moeilijk al die vrouwen de schuld geven.’


Gerard Cox is inmiddels al heel wat jaren vrijgezel en dat bevalt hem prima. Zo goed zelfs, dat de cabaretier eigenlijk niet meer aan een relatie moet denken: ‘Ik heb er ook niet zo’n enorme behoefte meer aan. Dat wordt minder met de jaren. Het is een hoop gedoe hoor’, vertelt hij aan Weekend. Als hem gevraagd wordt hoe het komt dat al zijn relaties gestrand zijn, vertelt Gerard: ‘Het zal wel aan mij liggen, denk ik. Ik kan ze moeilijk allemaal de schuld gaan geven.’

Aan Weekend biecht Gerard op dat hij het moeilijk vond om na een jaar of vijftien nog steeds de spanning erin te houden. Hij heeft naar eigen zeggen dan ook veel bewondering voor mensen die na 40 of 50 jaar nog bij elkaar zijn. Maar: ‘Als ik oneerbiedig ben, denk ik weleens: misschien is dat ook een gebrek aan fantasie. Alles maar lekker houden zoals het is, is wel veilig hè?’, aldus de acteur.

Toch wil Gerard een relatie niet helemaal uitsluiten. ‘Het gaat zoals het gaat. Met z’n tweeën is het wel ’t leukst. Zeker als je op reis gaat’, besluit hij.