×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geraldine Kemper maakt overstap naar RTL

Geraldine Kemper maakt overstap naar RTL
4.04.2019 -

Presentatrice Geraldine Kemper maakt per 1 juni de overstap van BNNVARA naar RTL, dat maakt de zender donderdag zelf bekend. Geraldine gaat bij RTL verschillende programma's presenteren, waaronder Expeditie Robinson Videoland.


‘Het is tijd voor nieuwe kansen en ik heb hier zo veel zin in!’, zegt de enthousiaste presentatrice over haar overstap. ‘Ik heb met heel veel plezier tien jaar bij BNNVARA gewerkt en prachtige programma’s mogen maken. Ik ben er opgegroeid en heb mezelf kunnen ontwikkelen.’

Een andere werkomgeving wordt voor Geraldine wel even wennen, bekent ze. ‘Het is even slikken om het warme nest te verlaten, maar ik ben klaar voor de volgende stap. Een nieuwe zender, nieuwe collega’s en geweldige nieuwe programma’s waar ik nog meer kan groeien. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan bij zowel de zender als Videoland.’

Geraldine neemt voor zover bekend, naast haar klus voor Expeditie Robinson, bij The Voice of Holland de backstagerol over van Jamai Loman.

Foto: Reni van Maren