×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geraldine Kemper heeft dwangneurose

3.10.2017 -

Geraldine Kemper heeft last van dwangneuroses. 'Ik ben daar wel gevoelig voor. Vooral vroeger had ik daar last van,' vertelt de presentatrice in VIVA.


'Ik moest vroeger van mezelf tot acht tellen bij alle deuren en ramen. Toen dacht ik altijd: ik wil later nooit een groot huis, want dan zit ik met al die ramen. Nu heb ik er alleen nog last van in periodes van stress, als ik te hard heb gefeest, of als ik heel moe ben. En ik kijk nog steeds elke dag onder mijn bed of er iemand onder ligt,' legt de presentatrice uit.

Geraldine heeft ook reële angsten. Zo is ze nog wel eens onzeker over haar houdbaarheidsdatum op televisie. 'Er zijn zo veel andere leuke mensen, dat ik er steeds aan herinnerd word dat het iets tijdelijks is. Dat ik te vervangen ben. Ik ben best een piekeraar, kan daar lang over doordenken', aldus de BNN-ster.

Volgens de 27-jarige presentatrice hebben meer jonge mensen bij televisie daar last van. 'Kijk, ik denk heus niet dat ze me er nu uitgooien, want ze hebben de afgelopen zes jaar in me geïnvesteerd en zeggen dat ik me nergens zorgen over hoef te maken. Maar het is zó leuk wat ik doe. Ik heb een van de tofste jobs van de wereld', aldus Geraldine. 'De balans tussen diepgang en lol trappen bij BNN past perfect bij mij. Heel eerlijk komt het erop neer dat ik soms gewoon bang ben dat die bel ineens knapt'.