×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geraldine Kemper deelde het bed onlangs met een vrouw

Geraldine Kemper deelde het bed onlangs met een vrouw
17.02.2020 -

Geraldine Kemper heeft altijd relaties gehad met mannen, maar vindt het vrouwenlichaam veel mooier. Ze deelt dan ook graag het bed met iemand van haar eigen geslacht. "Laatst nog", vertelt de presentatrice in LINDA.


‘Wennen’

Vier maanden geleden verbraken Geraldine en ex-vriend Paul na vijf jaar hun relatie – een lastige tijd, waarover ze toen zei: “Liefde is prachtig, maar de situatie blijft natuurlijk treurig.” Toch is de Expeditie Robinson-presentatrice nu wel weer toe aan lichamelijk contact. “Ik kan prima sex hebben uit lust, maar dat hele daten is wel weer wennen na een relatie van vijf jaar.”

Monogaam

Eerder leek Geraldine in ex Paul de ware te hebben gevonden, want voor het eerst was ze in een relatie monogaam. “Dat is misschien niet leuk voor mijn exen om te horen, maar hiervoor vond ik het lastiger”, vertelde ze in 2017. “Ik kwam eerder in de verleiding om met iemand anders te zijn.”

Lees ook: Geraldine Kemper maakt overstap naar RTL