×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Georgina Verbaan: ‘Ik heb mijn zaakjes goed op orde’

26.02.2018 -

'Ik heb de zaakjes juist heel goed op orde. Vind ik', schrijft Georgina Verbaan op haar Instagram. Maar eerlijk is eerlijk, de reden voor deze uitspraak deed onze wenkbrauwen een klein beetje fronsen...


'Er kwamen vorige week mensen filmen in mijn huis en ik wilde dat zij dachten dat ik mijn zaakjes op orde heb. En een kerstboom in je huis hebben staan eind februari, schreeuwt niet 'zaakjes op orde'. Maar toen dacht ik: Wat een werk ook eigenlijk voor die paar mensen en waar laat ik die doos met ballen dan weer? En nu, met de vrieskou des doods die naar binnenkruipt, ben ik zo blij dat hij nog staat. Ik heb de zaakjes juist heel goed op orde, vind ik', schrijft de actrice bij het kiekje van haar kerstboom. 

Meningen verschillen maar een kerstboom eind februari nog in je huis hebben staan, is natuurlijk wel een béétje apart.