×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

George Ezra komt in mei naar Rotterdam voor zijn grootste show tot nu toe in Nederland

George Ezra komt in mei naar Rotterdam voor zijn grootste show tot nu toe in Nederland
4.10.2018 -

Singer-songwriter George Ezra geeft maandag 13 mei 2019 een concert in Rotterdam Ahoy. Het wordt voor de Engelse singer-songwriter zijn grootste show tot nu toe in Nederland, kondigde concertorganisator Friendly Fire donderdag aan.


George Ezra scoorde afgelopen zomer een nummer 1-hit met zijn single Shotgun. Zijn album Staying At Tamara’s kwam in maart binnen op de zevende plek in de Album Top 100.

George Ezra stond in april in Paradiso in Amsterdam en trad vorige maand op tijdens het festival Tuckerville in Enschede. Op 30 oktober geeft hij een uitverkocht optreden in AFAS Live. De kaartverkoop voor zijn show in Rotterdam Ahoy begint woensdag 10 oktober om 10.00 uur.