×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

George Clooney mag van zijn vrouw niet meer op de motor

George Clooney mag van zijn vrouw niet meer op de motor
3.05.2019 -

George Clooney onthult dat hij van zijn vrouw Amal niet meer op de motor mag stappen na een motorongeluk op een Italiaanse snelweg. Dat gebeurde in juli van vorig jaar en zorgde ervoor dat de 57-jarige acteur naar het ziekenhuis moest.


‘Ik mag niet meer op de motor stappen,’ vertelde Clooney aan US Weekly. ‘Ik raakte betrokken bij een ernstig ongeluk. Ik reed met mijn motor tegen een auto aan terwijl ik 113 kilometer per uur reed. Ik werd gelanceerd. En dat was dat, nu ben ik klaar met motors.’ Het ongeluk gebeurde toen een auto zomaar op de rijbaan van de acteur ging rijden. Gelukkig bleek Clooney slechts lichte verwondingen te hebben en hoefde hij niet lang in het ziekenhuis te blijven.