’George Clooney laat oog vallen op Eva Longoria’

George Clooney is pas net weer vrijgezel na de breuk met Stacy Keibler, maar volgens The Sun heeft hij zijn oog inmiddels al weer laten vallen op Eva Longoria. Ondanks het feit dat de actrice sinds kort een relatie heeft met Ernesto Arguello, zou George vastbesloten zijn om iets met Eva te beginnen.

Eva Longoria en George Clooney zijn goede vrienden geworden door hun werk voor de verkiezingscampagne van president Barack Obama. Daarna hebben ze een paar geheime dates gehad, weet de Engelse krant. "Ze zijn de laatste tijd heel close geworden", vertelt een bron. "De chemie tussen hen is voelbaar als ze samen in dezelfde ruimte zijn en vrienden van hen hebben al gezegd dat ze een leuk stel zouden zijn."
Volgens de insider is de liefde tussen Eva en Ernesto niet heel serieus. "Ze geniet wel van de zomerliefde, maar ze voelt zich zeker gevleid door de aandacht die George haar geeft." De acteur heeft haar zelfs uitgenodigd om deze zomer nog naar zijn huis in Italië te komen. "Hij accepteert haar relatie, maar hij hoopt dat ze zijn aanbod aanneemt."