×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

George Clooney keek een filmpje met Barack Obama

19.02.2014 -

President Barack Obama heeft dinsdagavond bezoek gekregen van George Clooney, Matt Damon en Bill Murray. Ze hebben in het Witte Huis naar de nieuwe film The Monuments Men gekeken, samen met andere castleden.


The Monuments Men is geschreven en geproduceerd door George Clooney, die een gulle gever is bij de campagnes van Obama. De film vertelt over een speciale legereenheid die in de nadagen van de Tweede Wereldoorlog kunstschatten terughaalt die in handen van de nazi's zijn gevallen. Behalve Clooney, Damon en Murray schitteren onder meer ook Cate Blanchett, John Goodman, Jean Dujardin en Hugh Bonneville in The Monuments Men.

Het Witte Huis heeft een eigen filmruimte en nodigt zo nu en dan sterren en andere bekenden uit om een nieuwe film te komen kijken.