×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

George Clooney en Amal worden echt ouders!

9.02.2017 -

Na maanden van speculaties is het echt waar! George Clooney en Amal Clooney verwachten een tweeling. Het nieuws is vandaag bevestigd.


The Talk, een programma van de Amerikaanse CBS, mocht het nieuws als eerste brengen. Presentatrice Julie Chen kreeg de eer het te vertellen. 'De 55-jarige acteur en zijn vrouw krijgen in juni een tweeling', vertelde ze. 

Eerder vandaag kwam de geruchtenmachine al op gang toen een vriend van het stel dit nieuws had verteld aan een Frans persbureau. Nu is er dus bevestiging van het stel zelf. 

George en Amal trouwden op 27 september 2014. De acteur en de succesvolle 39-jarige advocate hebben nog geen kinderen, maar in de media is hier al heel vaak wel over gespeculeerd. Nu is het dus eindelijk wel echt zo en krijgen de twee een tweeling.