×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

George Clooney bedroefd om dood Miguel Ferrer

George Clooney bedroefd om dood Miguel Ferrer
20.01.2017 -

George Clooney heeft bedroefd gereageerd op de dood van zijn neef, acteur Miguel Ferrer. In een statement noemt hij het een voorrecht dat hij hem een familielid kon noemen.


"Vandaag is een dag van grote veranderingen in onze wereld", begint Clooney, verwijzend naar de inauguratie van Donald Trump als president van de Verenigde Staten, meldt People. "En op dezelfde dag verloor Miguel Ferrer zijn strijd tegen keelkanker. Miguel maakte de wereld mooier en grappiger en voor zijn familie verbleken de gebeurtenissen van vandaag in vergelijking met zijn overlijden. We houden van je Miguel, voor altijd."

Ferrer overleed donderdag op 61-jarige leeftijd in zijn huis omringd door familie en vrienden. Hij is vooral bekend van rollen als dr. Garret Macy in Crossing Jordan en Owen Granger in NCIS: Los Angeles, waarin hij nog steeds te zien is.