×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Genomineerden ‘Televizier Talent Award 2017’ bekend

Genomineerden ‘Televizier Talent Award 2017’ bekend
26.09.2017 -

Anna Nooshin, Marieke Elsinga en Özcan Akyol zijn genomineerd voor een 'Televizier Talent Award 2017'. Dat heeft AVROTROS dinsdag bekendgemaakt. Zij kregen de meeste stemmen via de website van de Televizier Ring.


Anna Nooshin is lifestyledeskundige bij 'RTL Boulevard'. Marieke Elsinga werkte voor 'RTL Late Night', maar maakt komend seizoen de overstap naar 'RTL Boulevard'. Özcan Akyol werd bekend als schrijver van het boek 'Eus' en presenteerde de documentaireserie 'De neven van Eus'.

De Talent Award én de felbegeerde Televizier Ring worden 12 oktober uitgereikt. Voor de uitreiking van die laatste prijs kan op de avond zelf nog worden gestemd. De prijzen in andere categorieën zijn al bepaald.

Volgens een woordvoerder van AVROTROS hebben meer dan een miljoen mensen hun stem uitgebracht via de website. Iedereen die een mailadres opgeeft, kan zijn of haar stem uitbrengen.

 Anna Nooshin

 Marieke Elsinga

 Özcan Akyol