Genieten van Nederlandse top-dj’s

In Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven kunnen feestgangers zaterdag genieten van tien wereldberoemde Nederlandse dj's. Als ze een ticket hebben tenminste. Het evenement The Flying Dutch was in korte tijd uitverkocht. De optredende dj's vliegen per helikopter naar drie locaties om elkaar af te wisselen.

Onder anderen Afrojack, Armin van Buuren, Fedde le Grand en Hardwell geven tijdens het evenement een show weg. De optredens beginnen zaterdag in alle drie de steden om 12.00 uur. Tot 23.00 uur kan er gedanst worden in Ahoy Buiten in Rotterdam, Strijp-S in Eindhoven en het Amsterdamse Olympisch Stadion. Zo'n 100.000 mensen hebben een ticket weten te bemachtigen.

Volgens organisator John Ewbank is het de eerste keer dat er zoveel bekende Nederlandse dj's optreden op één festival. "Nederland heeft dj's van wereldformaat die het hele jaar door de wereld over reizen, dus we zijn supertrots dat we deze unieke line-up hebben kunnen realiseren. Een uitgelezen kans voor de dj's om hun thuispubliek te trakteren als dank voor hun support van de afgelopen jaren.''

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen