×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gene Simmons van rockband Kiss schikt zaak seksueel wangedrag

10.07.2018 -

Gene Simmons, de voorman van rockband Kiss, heeft geschikt met een vrouw die hem betichtte van seksueel wangedrag. Het is niet exact bekend wat de inhoud van de schikking is.


De vrouw, die anoniem wilde blijven, klaagde de muzikant aan nadat hij meerdere malen ongewenste avances maakte en haar aanraakte tijdens een interview. Simmons zou zijn hand op haar knie en achterwerk hebben gelegd en deze actie niet hebben kunnen verklaren toen de vrouw hem dat wel vroeg.

Simmons heeft alle aantijgingen altijd ontkend. Het incident vond plaats tijdens een interview op 1 november in een restaurant in de stad Highland in Californië.

Het is de tweede maal in korte tijd dat hij een aanvaring heeft tijdens een interview. Zender Fox weerde hem al van het scherm nadat hij tijdens een bezoek medewerkers had beschimpt en beledigd.