×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gene Simmons aangeklaagd voor seksueel wangedrag

17.12.2017 -

Kiss-voorman Gene Simmons wordt aangeklaagd voor seksueel wangedrag. Volgens een radiopresentator maakte hij 'ongewenste avances' en zou de bassist haar hebben 'vastgegrepen.'


Het incident vond plaats tijdens een interview op 1 november in een restaurant in de stad Highland in Californië. Volgens de documenten van de rechtbank zou Simmons 'zelfverzekerd haar hand op zijn knie hebben geplaatst'. Simmons zou geen uitleg hebben kunnen geven over het waarom van zijn gedrag toen de vrouw hem daarnaar vroeg.

Toen de vrouw een selfie maakte met Simmons, plaatst de bassist zijn hand op haar achterwerk. De voorman van Kiss zelf ontkent alle aantijgingen.

Het is de tweede maal in korte tijd dat Simmons een aanvaring heeft tijdens een interview. Zender Fox deed hem recent in de ban nadat hij tijdens een bezoek medewerkers had beschimpt en beledigd.