×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geheim concert U2 op Westergasterrein

28.07.2017 -

De Ierse band U2 geeft vrijdagavond een besloten optreden in de Gashouder op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. De groep geeft een concert voor tweehonderd mensen. Ook neemt U2 in het gebouw een clip op. Het is niet duidelijk voor welk nummer.


Voor de opnames van de clip zou een select gezelschap fans zijn uitgekozen.

Op Twitter verschenen vrijdag aan het begin van de avond foto’s van Bono en The Edge die op het terrein stonden en fans begroetten. Zij gaven een paar handtekeningen en stonden een handvol selfies toe. Ook de andere twee bandleden, Adam Clayton en Larry Mullen, zijn aanwezig.

Het speciale optreden is voor zover bekend niet voor publiek toegankelijk. U2 staat zaterdag- en zondagavond in de Amsterdam ArenA. De formatie doet het stadion aan in het kader van The Joshua Tree Tour.