×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geert Wilders: gelachen met Paul de Leeuw

Geert Wilders: gelachen met Paul de Leeuw
20.12.2018 -

Paul de Leeuw is donderdag op de koffie gegaan bij Geert Wilders. De presentator en politicus ontmoetten elkaar om een oude grap van De Leeuw uit te praten.


'Net leuke ontmoeting en gesprek gehad met ⁦Paul de Leeuw. Veel gelachen. Klasse dat hij er was', twitterde Wilders, met daarbij een foto van de twee.

De reden van het bezoek was een parodie uit 2011 van De Leeuw op het lied ‘Ik ben vandaag zo vrolijk' van Herman van Veen, met als tekst ‘Ik ben vandaag zo vrolijk, want Geert Wilders die is dood’. Hij bood daarvoor al meerdere malen zijn excuses aan, maar de opmerking werd onlangs onder meer weer opgerakeld door PVV-parlementariër Martin Bosma.

'Excuses aanvaard, Paul de Leeuw!' liet Wilders destijds weten op Twitter. 'Kom een keer op de koffie bij ons in de Tweede Kamer, van harte welkom.' De Leeuw besloot hier op in te gaan, 'Geachte heer Wilders, daar maak ik graag gebruik van. Ook om het u een keer persoonlijk te zeggen.'