Geert Hoes moet zijn huis uit

Het drama is compleet voor Geert Hoes. Na zijn persoonlijke faillissement raakt hij nu ook zijn woning kwijt. Er werd door verschillende partijen beslag gelegd op het appartement van de voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur, en die willen geld zien.

Mogelijk heeft hij ook een betalingsachterstand bij de bank en is hun geduld nu op. Geert’s huis in het centrum van Boxtel is te koop gezet voor € 225.000,-.

Vermoedelijk is het aan de curator te danken dat Geert de kans heeft gekregen zijn woning zelf te verkopen. Dat gebeurt na een faillissement vaker omdat het beschikbare bedrag voor de schuldeisers dan vaak hoger uitvalt dan bij een veiling. Mocht de woning onverkoopbaar blijken, dan volgt waarschijnlijk alsnog de veiling.

Het ruime appartement is verdeeld over twee verdiepingen en heeft vier slaapkamers, een dakterras en een fraai uitzicht. Het is gelegen boven een winkel. De keuken is goed uitgerust, maar de badkamer is klein. Het onderhoud binnen en buiten wordt door de makelaar omschreven als 'redelijk tot goed’, wat erop wijst dat er op dat gebied vermoedelijk het een en ander dient te gebeuren.

Met het te koop zetten van zijn huis begint wederom een hoofdpijndossier voor Geert Hoes, want zijn huis kostte € 240.000,- in 2008, maar er werd een hypotheek op verstrekt van € 300.000,-. Dat betekent dat hij achterblijft met een flinke schuld, mocht het huis verkocht raken voor deze vraagprijs.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen