×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geer weggestuurd uit 5-sterren restaurant

25.10.2017 -

Gerard Joling is weggestuurd uit het restaurant van zijn 5-sterren hotel. En dat om een wel hele bijzondere reden...


In zijn nieuwste vlog is te zien hoe Geer wordt aangesproken door de ober van het betreffende restaurant. 'Het is toch niet te geloven dames en heren. Ben ik in een 5-sterren hotel, moet ik een andere broek aantrekken. Nou, dat is allemaal wat. Het is me totaal ontgaan maar ik zal eens even kijken of ik nog wat in mijn kast heb', aldus de zanger.

Gelukkig bekijkt onze Geer altijd alles van de positieve kant: 'Ik had me ingesmeerd met after sun en dat hele overhemd zat eronder dus omkleden kwam me eigenlijk wel goed uit'. 

Nou Geer, genoten van je vlog hebben we in ieder geval wel weer!

Gerard is voor een paar dagen op Gran Canaria om bij te komen van een val van de trap. Daarbij heeft zanger zich behoorlijk bezeerd.