×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

GeenStijl roept op: kijk allemaal Twan

GeenStijl roept op: kijk allemaal Twan
24.10.2018 -

GeenStijl is een actie gestart om het geplaagde programma RTL Late Night met Twan Huys aan meer kijkers te helpen. De website plaatste woensdagochtend een oproep om massaal te gaan kijken, onder de noemer #WijKijkenTwan.


'We zijn het allemaal wel geweest, ooit', staat in het pleidooi. 'De voetballer die eindelijk mocht meedoen bij het eerste en in de laatste minuut voor open doel miste. De jongen die om acht uur nog steeds wacht op het meisje dat om zeven uur in het restaurant zou zijn. De jongen die de telefoon opneemt en aan de stem van de conrector hoort dat het niet genoeg was. Dan heb je geen trap na nodig, maar een aai over je bol.'

De kijkcijfers van de talkshow laten al weken te wensen over. Huys bereikte maandagavond een diepterecord met 188.000 kijkers. Huys verving deze zomer Humberto Tan omdat RTL niet tevreden was over de kijkcijfers van het programma onder leiding van Tan.