Geen vervolging voor betrokkenen ongeluk Albert West

Het Openbare Ministerie meldt maandag dat niemand strafrechtelijk verantwoordelijk is voor het ongeval waarbij drie fietsers, waaronder de overleden Albert West, betrokken zijn geweest.

Het Openbare Ministerie stelt niemand strafrechtelijk verantwoordelijk voor het ongeval waarbij drie fietsers, waaronder de overleden Albert West, betrokken zijn geweest. Het is voor de politie, na onderzoek, niet duidelijk geworden wat de precieze oorzaak is geweest van de botsing. Om deze reden is niemand verantwoordelijk gesteld.

In de polder Maren-Kessel fietste Albert op 27 mei over de weg. Daar botste hij tegen een wielrenster, waarna Albert op zijn hoofd viel. Het ongeluk is hem uiteindelijk fataal geworden. De familie van Albert liet begin juni al weten dat niemand schuldig is. 'Voor de wielrenster lijkt me de wetenschap dat Albert uiteindelijk aan zijn verwondingen overleed, te vreselijk voor woorden. Alberts echtgenote Joke wil absoluut niet dat de vrouw op de een of andere manier wordt belast met schuldgevoelens,' aldus manager Brigitte Vis.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen