×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geen vervolging voor betrokkenen ongeluk Albert West

7.09.2015 -

Het Openbare Ministerie meldt maandag dat niemand strafrechtelijk verantwoordelijk is voor het ongeval waarbij drie fietsers, waaronder de overleden Albert West, betrokken zijn geweest.


Het Openbare Ministerie stelt niemand strafrechtelijk verantwoordelijk voor het ongeval waarbij drie fietsers, waaronder de overleden Albert West, betrokken zijn geweest. Het is voor de politie, na onderzoek, niet duidelijk geworden wat de precieze oorzaak is geweest van de botsing. Om deze reden is niemand verantwoordelijk gesteld.

In de polder Maren-Kessel fietste Albert op 27 mei over de weg. Daar botste hij tegen een wielrenster, waarna Albert op zijn hoofd viel. Het ongeluk is hem uiteindelijk fataal geworden. De familie van Albert liet begin juni al weten dat niemand schuldig is. 'Voor de wielrenster lijkt me de wetenschap dat Albert uiteindelijk aan zijn verwondingen overleed, te vreselijk voor woorden. Alberts echtgenote Joke wil absoluut niet dat de vrouw op de een of andere manier wordt belast met schuldgevoelens,' aldus manager Brigitte Vis.