×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dit jaar geen Toppers op oudejaarsavond

3.10.2017 -

Na een jarenlange traditie van De Toppers op oudejaarsavond, komt de NPO 3 nu met iets nieuws. De Toppers zullen dus niet meer te zien zijn op de laatste dag van het jaar.


Het nieuwe programma dat dit jaar het nieuwe jaar inluidt, is Muziekfeest van het Jaar. Dat heeft de Avrotros vandaag laten weten.

Het nieuwe programma is gebasseerd op het bekende Muziekfeest op het Plein en zal gepresenteerd worden door Jan Smit. Het is een concert dat op 8 december plaatsvindt in de Ziggo Dome. Het wordt een avond ‘vol spectaculaire optredens en speciale aandacht voor grote Nederlandse hits’.

Eén heer van De Toppers zal wel te zien zijn op het eindejaarsevenement. Jeroen van der Boom is gestrikt voor het nieuwe programma. Naast hem zal onder anderen Frans Bauer, André Hazes, OG3NE, Thomas Berge, Wolter Kroes en Frans Duijts optreden onder begeleiding van het 30-koppig symfonisch orkest.

Nederland is hiermee een nieuw eindejaarsevenement rijker, aldus de omroep.