×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geen stomende vrijpartij meer van Birgit en Juvat

Geen stomende vrijpartij meer van Birgit en Juvat
3.01.2016 -

Regisseur Johan Nijenhuis heeft een seksscène verwijderd uit zijn nieuwe film Rokjesdag. Dat laat hij zondag weten.


Het gaat volgens hem om een “stomende vrijpartij” tussen acteurs Birgit Schuurman en Juvat Westendorp. “De scene kwam te vroeg”, legt de regisseur uit. “Al in het eerste kwartier van het verhaal. En het is in film net als in het echte leven: je moet niet te vroeg over seks beginnen.” In zijn eerdere hits Verliefd op Ibiza en De Toscaanse bruiloft maakte hij seksscènes juist langer omdat het testpubliek daar om vroeg. “Maar die scenes hadden een opbouw van meer dan een uur voordat de geliefden elkaar in de armen vlogen.”

De romantische komedie vertelt over diverse singles die op de eerste mooie lentedag samenkomen tijdens een kookworkshop in Amsterdam. Wat volgt is een avond vol liefde, humor en intriges. Hoofdrollen in de film zijn er voor Lieke van Lexmond, Manuel Broekman, Jim Bakkum, Martijn Fisher en Anne-Marie Jung. Rokjesdag draait vanaf 10 maart 2016 in de Nederlandse bioscopen.