×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geen romantische Valentijnsdag voor Jennifer Aniston

11.02.2016 -

Jennifer Aniston hoeft niet te rekenen op een spectaculaire Valentijnsdag. Haar man Justin Theroux is moe van het vele werken de afgelopen tijd en wil thuis blijven.


Justin deed zijn plannen voor Valentijnsdag uit de doeken tegenover E! News. ''Je moet voor elkaar zorgen op Valentijnsdag. Maar we hebben onze plannen om uit eten te gaan geschrapt, omdat ik moe ben. Waarschijnlijk trekken we gewoon onze pyjama's aan en gaan we Netflix kijken.''

De 44-jarige Theroux zag zijn vrouw woensdagavond in New York. Het stel had elkaar al anderhalve week niet gezien. Justin was druk met de promotie van Zoolander 2, waarin hij de rol vertolkt van Evil DJ. ''Het was heel fijn om haar weer in het echt te zien'', zei de acteur over het weerzien met Jennifer (47).