Geen rock-‘n-roll-leven meer voor Sanne Hans

Sanne Hans heeft haar leven als stevig drinkende en erop los levende rockchick achter zich gelaten. de frontvrouw van Miss Montreal let nu goed op haar gezondheid.

'Ik ben, denk ik, heel saai', zegt Sanne in het AD. 'Ik ben wel rock-'n-roll, maar ik moet ook gewoon werken. Ik kan niet met een kotskater op een interviewdag als deze verschijnen. Dat heb ik wel gedaan, jarenlang, maar daar werd niemand blij van. Dat moest veranderen. Die katers zijn er nog steeds hoor, soms. En ik rook soms een pakje per avond – heerlijk. Maar ik kan het ook heel goed niet doen. Ik ben gedisciplineerd, met alles', aldus de zangeres.

De zangeres en The Voice-coach is een tijd geleden aan het sporten geslagen toen ze zichzelf op een foto zag met cellulitis op haar benen. 'Ik denk niet dat mensen beseffen wat sporten allemaal met mij heeft gedaan. Ik ben veel fitter en sterker, ik heb minder last van mijn astma, ik slaap beter. Ik heb een mooiere kont, mooiere benen. Strakke buik, goeie tieten – ja sorry, hoor, dat wil toch iedereen?', zegt ze glunderend.

 

Hard werken wordt beloond#tightenup #maatstrakker

Een bericht gedeeld door Miss Montreal (@missmontreal_) op

Niet alles is koek en ei voor de zangeres. Zij brak vorige week haar ribben toen ze, na een drankje teveel, uit bed viel. 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen