×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geen gezinsuitbreiding voor Fajah Lourens en vriend

Geen gezinsuitbreiding voor Fajah Lourens en vriend
2.01.2020 -

Hoewel Fajah Lourens (38) helemaal in de wolken is met haar vriend Daan van Dijk (31), wil de fitnessgoeroe haar gezin niet uitbreiden.


Fajah is tot over haar oren verliefd op haar Daan. In Beau Monde vertelt ze: ‘Hij brengt rust en structuur in mijn leven. Het is heel fijn en ik heb er een goed gevoel bij. Gelukkig steunt hij me in wat ik doe. Maar we hebben het wel te vaak over werk’, aldus de ondernemende actrice, dj en schrijfster.

De twee schelen zeven jaar, waardoor ze het al snel over kinderen moesten hebben. ‘Ik heb in het begin wel het gesprek gevoerd over kinderen. Ik heb er twee, van negentien en twaalf. En wil geen derde’, laat Fajah weten. Dat haar kroost niet meer in de luiers zit, bevalt haar wel. ‘Ik vind het fijn dat ze wat ouder zijn. Dat ik met mijn dochter kan brainstormen over wat ze wil met haar carrière. En dat ik na school, dankzij een kantoor aan huis, met mijn zoon bij een kop thee en iets lekkers de dag door kan nemen en hem kan helpen met zijn huiswerk.’

Fajah en Daan zijn al een tijdje samen, maar maakte het onlangs wereldkundig door de eerste foto samen op Instagram te plaatsen. ‘We zijn al een jaar samen, maar al die tijd heb ik hem verborgen gehouden’, vertelde ze onlangs aan Weekend. ‘Ik wilde eerst zelf ontdekken of het wat is voordat ik zou zeggen dat hij de volgende liefde van mijn leven is.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door Fajah Lourens (@fayaofficial) op

Ook interessant:

ZIEN: Jan de Hoop verrast kijkers met nieuwe coupe

Nieuwe liefde Herman van der Zandt reageert op geruchten

Rick Engelkes en zijn grote liefde Marie Claire zetten volgende stap in relatie