×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geen botox voor Irene Moors

Geen botox voor Irene Moors
11.11.2015 -

Irene Moors zegt dat ze geen botox gaat gebruiken om er bij te horen. 'Het moet niet als een verplichting voelen om aan je uiterlijk te sleutelen en dat je een outcast wordt als je er niks aan doen', aldus de presentatrice.


Irene Moors vertelt in een interview met de VARA-gids dat ze niet aan de botox gaat. 'Ik geloof niet dat ik gelukkiger zou worden als ik iets zou laten doen. Om mijn geluk te vinden moet ik het niet van een botoxje hebben,' aldus Irene. De blondine vindt cosmetische chirurgue niet nodig om zich zelfverzekerder te voelen over haar uiterlijk. 'Weet je wat het rare is? Op het moment dat je verval is ingetreden, zoals bij mij, ben je ineens heel zeker.'

Irene ging samen met Sophie Hilbrand, Thekla Reuten, Lauren Verster en Nicolette Kluijver zonder make-up op de foto voor de cover van de VARA-gids voor het tv-programma Sophie in de Kreukels.

Sophie kwam in haar programma tot de conclusie dat vrouwen veel overnemen van rolmodellen. 'Rolmodellen zijn heel belangrijk, dat zie je al bij je eigen moeder', zegt Sophie. Irene kan dat bij haarzelf goed herkennen: 'Mijn dochter is inderdaad helemaal niet druk met make-up en dat soort dingen.'