×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geen begrafenis Herman Emmink

26.03.2013 -

De deze week overleden Herman Emmink zal niet worden begraven. ’Herman heeft in zijn wilsbeschikking vastgelegd dat hij zijn lichaam ter beschikking stelt aan de wetenschap’, aldus zijn goede vriendin zangeres Conny Vink in De Telegraaf.


De voormalige radio- en tv-presentator overleed maandag op 86-jarige leeftijd. ’Het stoffelijk overschot van Herman is al overgebracht naar een universiteit’, vertelt Conny. ’We besluiten vandaag waar en wanneer er een herdenkingsdienst komt.’

Volgens Conny had Herman vrijwel geen naaste familie meer. De zanger en presentator, vooral bekend van de klassieker Tulpen Uit Amsterdam en het tv-programma Wie Van De Drie, had per testament bepaald dat zijn vermogen na zijn dood naar goede doelen zou gaan. ’Ik ben erbij geweest toen hij stierf. Hij wilde niet meer. Het was heel vredig’, aldus Conny.