×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Liefdesverdriet voor Raffaëla Paton

5.03.2018 -

Zangeres Raffaëla Paton is kapot van verdriet. Na slechts tien maanden is er een einde gekomen aan de relatie tussen de zangeres en haar liefde Bart van der Bruggen.


'Ik wilde vechten. Hij niet. Nu maar leren leven met dit verlies. Ik zal voorlopig niet online zijn of bereikbaar. Helemaal klaar met alle ellende. Gebroken hart en stuk getrapt', schrijft de zangeres op haar Facebookpagina. Toch wenst ze haar ex alle geluk en liefde: 'Ik hou van jou en zal dat altijd doen. Dag lieverd', besluit ze.

Waarom de relatie op de klippen is gelopen, is niet bekend. Vorig jaar mei, slechts zes maanden nadat ze bekend maakte te gaan trouwen met collega Ray Dekker, liet ze weten dat haar nieuwe vriend Bart haar ontzettend gelukkig maakt. Nu is dat sprookje dus helaas alweer voorbij.